Dapatkan Lebih Daripada 150 Koleksi Produk Jual Semula Dalam Bahasa Melayu & Simpan Keuntungan Anda 100% Tanpa Perlu Berkongsi Dengan Sesiapa Pun!

Buat Keuntungan Serta Merta Dengan Koleksi Produk Digital Bahasa Melayu Ini. Ianya Milik Anda!

Edit Semula

Anda boleh edit semula artikel atau ebook. Anda boleh menambah isi kandungan untuk memastikan ia lebih berkualiti

List Building

Pilih salah satu ebook yang ada dan offer beri percuma. Dalam masa yang sama letak opt-in form untuk kumpul list

Jadi Owner

Jadi owner kepada produk anda sendiri! Gunakan artikel & ebook yang ada dalam koleksi ini dan tambah nilai.

Buat Contest

Tingkatkan trafik ke page atau blog anda! Buat satu pertandingan dan sebagai hadiahnya mereka dapat koleksi produk anda!

Offer Bonus

Offer koleksi ini sebagai bonus kepada mereka yang membeli melalui link affiliate anda. Anda untung, prospek anda untung!

Membership

Jana pendapatan secara automatik dengan bangunkan website keahlian dengan masukkan produk ini dan caj kepada pelanggan

Bina Blog

Ramai nak maklumat terkini berkaitan dengan produk digital. Anda boleh gunakan artikel dalam koleksi ini sebagai content blog

Jual Semula

Ya anda jual semua koleksi ini sama seperti kami jual kepada anda. 1 jualan sudah pulang modal anda! Senang bukan?

Ini kerana mereka belum jumpa cara yang sesuai untuk bermula dan tidak tahu produk apa untuk dijual

Anda ada dua pilihan untuk bermula..

Sama ada anda belajar sendiri dan berguru dengan sifu-sifu di luar sana.

Habiskan ratusan atau ribuan ringgit sehingga mencapai tahap yang anda idamkan dan lancarkan produk anda!

Itu pun kalau anda tidak kena ‘scam’ dengan mana-mana yang mengaku sifu

Anda gunakan apa sahaja yang ada dalam koleksi ini. Buat seperti yang dicadangkan di atas.

Paling tidak pun anda promote kepada member koleksi ini dan beritahu member yang mereka juga boleh jual semula.

Siapa yang tak mahu duit lebih kan? Modal anda? Tidak sampai pun RM100.

Pelbagai ebook dalam berbagai-bagai niche dibekalkan. Antaranya blogging, affiliate marketing, video marketing, email marketing, penulisan artikel, panduan ebook, pemasaran forum dan sebagainya. Jika anda seorang blogger niche-niche ini boleh dijadikan tajuk dalam penulisan blog anda!

Katakan anda jual 1 ebook dengan RM10. Ada 100 ebook terjual, anda dah dapat RM1000.

Anda edit sikit, touch up e-cover, tambah content kemudian anda letak harga RM20 untuk 1 ebook. 100 ebook terjual dah dapat RM2000.

Katakan anda malas sangat nak edit semua tu, nak jual bundle macam ni, anda letak harga RM50. 100 terjual dah dapat RM5000

OK kemana kami nak hantar ebook ini?

Dapatkan 2 bonus di bawah untuk mereka yang memiliki Koleksi Produk Digital Ini

Ini adalah contoh e-book Bahasa Inggeris yang terdapat dalam koleksi. Terdapat lebih dari 100 lagi seperti ini. Ia adalah koleksi terbaru dari tahun 2018-2019

+

Anda boleh mendapat bantuan daripada saya berkenaan dengan koleksi ini melalui PM di Facebook Page ataupun melalui email

Dapatkan Koleksi Produk Digital B.M Ini Sekarang!

BONUS-BONUS YANG ANDA AKAN DAPAT JIKA UPGRADE SEKARANG!

1. Landing Page Responsif

Anda akan dibekalkan dengan landing page yang responsif supaya anda dapat terus mula menjual jika anda berhasrat untuk jual kembali koleksi ini. Saya juga sudah siapkan dengan copywriting asas dan anda boleh ubah dan tambah nilai copywriting supaya nampak lebih meyakinkan dan power!

Anda akan dapat landing page seperti ini http://www.webzero.tk

2. E-Cover Yang Cun

box010-600x665

Saya juga sudah siapkan e-cover baru & anda tidak perlu lagi upah designer untuk buat e-cover. Anda boleh gunakan e-cover ini untuk buat promosi kepada pelanggan-pelanggan anda.

3. Video Panduan Landing Page

Anda juga dibekalkan dengan video panduan bagaimana untuk memasang landing page anda! Untuk memasang landing page, anda perlukan sebuah domain dan juga hosting

Namun, jangan risau kerana dalam video ini saya akan tunjukkan kepada anda bagaimana untuk dapatkan domain dan hosting secara PERCUMA!

Tiada KOS yang terlibat!

Anda bukan sahaja dapat memiliki koleksi produk digital tapi dalam masa yang sama boleh belajar cara untuk membina website sendiri (Bonus tambahan yang amat bernilai)

4. Video Sistem Tempahan

Untuk menerima tempahan anda perlukan satu sistem untuk pelanggan anda membuat bayaran dan merekodkan jualan anda

Sistem ini juga akan memudahkan anda kerana ia bertindak secara automatik. Di dalam video ini saya akan perkenalkan kepada anda sistem tempahan dan panduan bagaimana untuk menggunakannya

Sistem tempahan ini berkerja 24jam tanpa henti. Order akan masuk walaupun anda sedang tidur. Apa yang perlu anda lakukan cuma mengesahkan bayaran sahaja .

 

5. FB Premium Support Group

Anda akan dimasukkan ke dalam FB Premium Support Group yang dikendalikan oleh saya sendiri.

Di dalam group ini anda boleh bertanya apa sahaja berkaitan dengan produk ini dan isu-isu teknikal lain jika terdapat sebarang permasalahan

Anda akan diberikan layanan 1st class!

Adakah Anda Sudah Bersedia Menjana Pendapatan Online Pada Tahun 2019?

Dapatkan Koleksi Produk Digital Ini Sekarang & Kaut Keuntungan 100% Buat Pertama Kalinya Secara Online. Anda Tidak Rugi Kerana Anda Juga Boleh Belajar Dari Ilmu Yang Terdapat Dalam E-Book Ini!

Untuk mereka yang baru hendak bermula, koleksi produk digital BM & BI ini adalah yang terbaik untuk anda miliki sekarang.

Copyright © ProdukDigital 2019